Tânăr reţinut de poliţişti după ce a furat din şapte locuinţe

arestat cu catuse pe mainiPoliţiştii au depistat şi reținut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, un tânăr de 25 ani, din comuna Viișoara, judeţul Botoşani, bănuit de comiterea a şapte furturi din locuințe, pe raza municipiului Botoșani, în perioda martie – aprilie 2014.

Marţi, 15 aprilie, pe numele acestuia a fost formulată propunere de arestare preventivă, propunerea fiind însuşită de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani şi admisă de instanţa de judecată.

În aceeaşi cauză mai este cercetat în stare de arest preventiv, un bărbat de 28 ani, din comuna George Enescu, judeţul Botoşani.

like facebook

 Reamintim că, la data de 9 aprilie, în scopul probării infracţionale a celor două persoane, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au efectuat percheziții domiciliare în municipiul Dorohoi şi comuna Viișoara, judeţul Botoşani, prilej cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activității infracționale a celor două persoane, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *