Instructorii auto se atacă între ei: Sunt instructori care spun unui candidat că dacă vine la el, îi asigură promovare la examenul auto

masina scoalaAcuze grave aduse între instructorii auto cu privire la promovarea aspiranţilor la carnetul de şofer. Câţiva instructori auto au semnalat, marţi, în cadrul şedinţei Comisiei pentru Siguranţa în Trafic, care a avut loc în prezenţa prefectului Costică Macaleţi, că există colegi care îşi atrag clienţii, ca să facă şcoală de şoferi, prin metode nu tocmai legale: promisiuni privind promovarea examenului auto.

Declaraţiile au fost făcute după ce şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto, Dănuţ Ciubotaru, a prezentat un clasament cu promovabilitatea obţinută de şcolile de şoferi din judeţ.

Sunt instructori care spun unui candidat că dacă vine la el, îi asigură promovare la examenul auto, pentru că are prieteni în rândul examinatorilor„, a spus în şedinţă unul dintre instructorii auto.

like facebook

  Şeful Serviciului de Permise i-a răspuns că nu există pădure fără uscături şi că de acest aspect se ocupă oamenii legii.

Aceleaşi promisiuni sunt de 20 de ani. Pentru atragerea clientelei toată lumea promite. O parte din instructori îi ia de mânuţă şi îi duce la fişa medicală, la cazier, la psiholog. Viaţa este grea. Dv. sunteţi peste 300 de instructori. Pe străzi sunt puse afişe mari: dau categoria A-M gratis daca fac categoria B sau C. Să nu credeţi că la urechile mele nu ajung fel de fel de vorbe. Trebuie să luaţi şi dv. măsuri, pentru că şi în rândul dv. ca şi în rândul nostru pădure fără uscături nu este„, a spus Ciubotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *