Directorul DSPSA către Portariuc: Eu nu m-am băgat la chestia asta legat de faptul că spaţiile verzi le dă pe sub mână

eugen turcanuDirectorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, răspunde ameninţărilor lansate de primarul Ovidiu Portariuc cu privire la schimbarea sa din funcţie, dacă nocturna nu va fi realizată în timp util. Acesta îi sugerează edilului municipiului să vadă de licitaţiile pe care le organizează Primăria, nu de cele ale direcţiei pe care o conduce.

like facebook

În privinţa acuzelor şi ameninţărilor pe care le face domnul primar la adresa mea, trebuie să precizez că îl sfătuiesc să vadă de procedurile şi licitaţiile pe care le organizează dumnealui, pentru că eu nu m-am băgat la chestia asta legat de faptul că spaţiile verzi le dă pe sub mână la unul sau la altul, fără licitaţii publice fără nimic. Atât timp cât procedura merge mai departe, mâine vom deschide ofertele şi o să ne facem treaba cum trebuie„, susţine Eugen Ţurcanu.

Acesta spune că licitaţia la nocturnă s-a tărăgănat şi din cauza bugetului care s-a aprobat mai târziu, dar şi datorită amânării proiectului privind indicatorii tehnico-economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *