Botoşăneanca Ana Maria Bucşă, admisă într-unul din cele mai grele festivaluri de muzică romanească

ana maria bucsaBotoşăneanca Ana Maria Bucșă a fost admisă în finala unuia dintre cele mai grele festivaluri de muzică românească din ţara noastră.

Este vorba despre Festivalul Internaţional George Grigoriu, organizat la Brăila, considerat de foarte multe voci avizate în domeniul muzical, un al doilea festival Cerbul de aur datorită prezenței în concurs a foarte multor concurenți din străinătate.

Ana Maria Bucșă a participat la preselecția concursului pentru concurenții români care a avut loc, la începutul lunii aprilie, la București.

like facebookAlături de ea au mai fost admiși alți 11 concurenți din țară, printre aceștia aflându-se și Irina Ionescu, o tînără laureată în urmă cu doi ani la secțiunea Creație a Festivalului Mamaia sau Cristian Prăjescu, cîștigătorul locului I la Festivalul Mărțișor Dorohoian de anul acesta.

Festivalul Internațional de muzică Ușoară va avea loc anul acesta în perioada 6-8 iunie și se va afla la cea de-a 10-a ediție.

Evenimentul este organizat în memoria marelui compozitor de muzica românească, George Grigoriu care a compus celebrele melodii „Eternitate”  (George Nicolescu), „Doar baietii sunt de vina”(Luminita Dobrescu), „Amurgul” (Angela Similea etc. George Grigoriu a facut parte din celebrul Trio Grigoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *