O botoşăneancă, concert în duet cu Fuego

fuego silviaFuego a sustinut un concert de senzatie la Palatul National din Chisinau, iar alaturi de el a cantat si sotia lui Petre Roman. Silvia Chifiriuc spune ca sotul sau a determinat-o sa revina pe scena, insa si Fuego a avut un rol important.

Fuego a mers in Chisinau alaturi de Silvia Chifiriuc, cu care a urcat pentru prima oara pe scena, desi se cunosc de foarte mult timp.

like facebook“Pentru mine a fost o onoare sa am o astfel de companie in lungul drum spre Chisinau. Domnul Petre Roman este de-a dreptul captivant atunci cand spune bancuri sau cand povesteste cu patos despre experientele traite in cariera sa diplomatica. Pe Silvia o cunosc de multa vreme, drumurile noastre intersectandu-se de mai multe ori. Am absolvit amandoi Teatrul, amandoi am debutat la Mamaia si am participat la aceeasi emisiune din anii ’90 realizata de TVR, «3 din 10 pentru un show», dar niciodata nu am cantat pe aceeasi scena. Iata ca acum am avut ocazia, gratie lui Yan Raiburg, si cred ca acesta este doar inceputul, publicul din Chisinau reactionand pozitiv la prestatia sa, aplaudand-o si oferindu-i flori”, a spus Fuego in Ziarul Ring.

Silvia Chifiriuc a revenit pe scena dupa o pauza mare si spune ca Fuego a sustinut-o la fel de sotul ei, Petre Roman.
„Sunt fericita sa stiu ca Petre imi este aproape in fiecare lucru nou intreprins. Nu mi-a fost usor sa reiau activitatea dupa lunga pauza, numai cu el alaturi si la indemnele sale am facut asta. Si, intr-o anumita masura, revenirea mea i se datoreaza si lui Fuego, caci prin el am ajuns sa-l cunosc si sa colaborez cu Yan Raiburg, care mi-a scris cateva piese romantice, melodioase si melancolice. O muzica ce are focul sufletului, asa cum o defineste Petre, primul care mi-a dat incredere si un raspuns favorabil atunci cand a ascultat piesele”, a spus Silvia Chifiriuc.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *