Primarul Portariuc o trimite pe Cătălina Lupaşcu la cursuri de administraţie: Nu poţi să ieşi şi să spui nişte lucruri la care nu te pricepi

Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc
Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc

Noi divergenţe între primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cătălina Lupaşcu. După ce viceprimarul liberal l-a acuzat pe primarul municipiului Botoşani că a prins în buget sume importante de bani pentru nu mai puţin de patru strategii pentru Zona metropolitana, Ovidiu Portariuc a reacţionat şi spune că viceprimarul Cătălina Lupaşcu nu cunoaşte legea şi că ar trebui să participe la cursuri de administraţie.

Acestea sunt costurile strategiei. Din păcate, doamna viceprimar nu a înţeles despre ce este vorba. Aş ruga-o ca înainte să iasă public cu informaţii să întrebe despre ce este vorba. Nu vreau să fiu rău, dar o aştept să discutăm înainte. Poate veni şi cu dicţionarul. Nu poţi să ieşi în presă şi să spui nişte lucruri la care nu te pricepi. Declară pe domeniul pla care te pricepi. Nu au cum să fie aceleaşi strategii. Sunt lucruri total distincte„, a spus Portariuc, care este convins că viceprimarul liberal caută mereu motive pentru a ieşi în presă şi a-l ataca.

like facebook

Primarul i-a recomandat viceprimarului să urmeze cursuri de administraţie, mai ales „cursul de management al priorităţilor”.

Cătălina Lupaşcu a spus că numai pentru acest an există două strategii pe zona metropolitană, cu un buget de 280.000 lei.

Anul trecut au fost două strategii: Strategia de dezvoltare a arealului Botoşani-Suceava şi Strategia de dezvoltare a polului metropolitan pentru 2004-2010. Anul trecut am dat 80.000 lei pe aceste două strategii, iar anul acesta şi-a propus domnul primar în buget să mai acorde încă 280.000 lei. Eu întreb pe domnul primar ca şi om de afaceri, câte strategii îţi scrii pentru o firmă. Este normal ca un municipiu reşedinţă de judeţ să aibă 70 de strategii sau să aibă o strategie coerentă„, a spus Cătălina Lupaşcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *