Rapsodii de primăvară, la Târgul Agro-Zoo. Vezi ce solicită organizatorii primarului!

targ agro zoo popautiIn perioada 3-4 mai, Centru Judetean de Creatie si Consultanta Agricola, institutii subordonate Consiliului Judetean Botosani, organizeaza evenimentul „Rapsodii de primavara”, in cadrul Targului Agro- Zoo,  ce se va desfasura in Poligonul ACR din municipiu, in prezent fiind perfectate si datele contractului.

Avand in vedere complexitatea actiunilor desfasurate pe parcursul celor doua zile, precum si spectacolul grandios ce va fi oferit de marele artist Goran Bregovici, solicitam conducerii Primariei Municipiului Botosani sa nu incerce, prin parghiile de care dispune, sa puna piedici in acest sens.

like facebook

Respingem orice incercare a reprezentantilor municipalitatii de a impinge actiunea noastra catre latura politica, cu atat mai mult cu cat evenimentul este organizat de institutii ale statului.

De aceea, il rugam public primarului municipiului Botosani, in numele botosanenilor, care sunt beneficiarii acestui eveniment, sa dea curs tuturor solicitarilor transmise de noi in vederea organizarii in conditii optime si legale a actiunilor stabilite, se precizează într-un comunicat de presă trimis de Aurel Melniciuc, directorul Centrului de Creaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *