Una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Botoşani a intrat în faliment

pizza kraftSocietatea ce administrează una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Botoşani a intrat în faliment. Administratorul societăţii a cerut deschiderea procedurii insolvenţei cu intrare în faliment, iar judecătorii Tribunalului Botoşani au admis, de curând, cererea. Este vorba despre societatea Avanti Pizza Club SRL, administrată de Andrei Gabriel Burdujoc.

Judecătorul sindic a ridicat dreptul de a administrare lui Burdujoc şi a numit un lichidator judiciar, Dan Glonţ. Până la începutul lunii iunie, lichidatorul are termen pentru întocmirea tabelului preliminar al creanţelor.

like facebookPotrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, societatea a înregistrat afaceri de 185.2213 de lei având o pierdere de 40.337 de lei. În ultimul an de activitate a avut trei salariaţi.

One thought on “Una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Botoşani a intrat în faliment

  1. A nu se confunda cu Pizzeria Avanti. Pizzeria care a dat faliment este cea care a functionat in vechea locatie a pizzeriei Avanti (vis a vis de bazar). Societatea Avanti Pizza Club nu are nici o legatura cu pizzeria Avanti. Pizzeria Avanti isi continua activitatea in incinta terasei La Gradina( v
    is a vis de Mall). Nr. contact 0745383256/ 0740477931.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *