Concluzii preliminare în cazul maşinii arse pe strada Zimbrului: Acţiune intenţionată sau defecţiune la motor

opel corsa ars botosani1

Incendiul produs, luni dimineaţă, la autoturismul de pe strada Zimbrului ar putea fi unul intenţionat. Potrivit Inspectoratulului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, comisia de stabilire a cauzei probabile de incendiu a luat în calcul toate variantele posibile, la această dată rămânând în analiză acţiunea intenţionată sau posibile defecţiuni la compartimentul motor, având în vedere anul de fabricaţie al autoturismului (2000), faptul că a avut mai mulţi proprietari, dar şi că nu este cunoscut istoricul intervenţiilor la maşină (inspecţii tehnice, reparaţii sau modificări faţă de situaţia iniţială).

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins autoturismul parcat pe strada Zimbrului din municipiul Botoşani puţin după ora 04.00. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, autoturismul ardea aproape în totalitate, existând riscul ca incendiul să se extindă la clădirile din apropiere. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, maşina fiind distrusă de flăcări în proporţie de 80%.

Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 10.000 lei.

 

 

One thought on “Concluzii preliminare în cazul maşinii arse pe strada Zimbrului: Acţiune intenţionată sau defecţiune la motor

  1. Ce comisie, ce specialisti … E ceva fenomenal sa tragi concluzia ca a fost ori o actiune intentionata ori o defectiune ! Nici specialistii de la NASA nu cred ca ar putea conchide asa de inteligent ca astia de la noi dupa ce „au luat in calcul TOATE variantele posibile „. In mod cert au fost mii de variante : teroristi, razbunarea lui Putin, o minuscula gaura neagra ce s-a ciocnit cu masina, actiuni ale vrajitoarelor … etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *