Cutremurător! Bătrână de 85 de ani bătută şi violată de trei tineri, unul fiind minor

batrana furt baniO femeie de 85 de ani din comuna Frumuşica a trăit clipe de coşmar, după ce în toiul nopţii s-a trezit în locuinţă cu trei bărbaţi care au bătut-o şi a violat-o. Pentru că nu le-a fost de ajuns, cei trei au luat la plecare şi bani din casă.

like facebook

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani au identificat trei tineri din satul Boşcoteni, comuna Frumuşica, cu vârstele între 16 şi 21 de ani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în noaptea de 30 spre 31 martie, a unei infracţiuni de viol şi a unei tâlhării în formă calificată, victima fiind o femeie de 85 ani, din aceeaşi localitate.

În fapt, cei trei sunt bănuiţi că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.00, după ce au consumat băuturi alcoolice în mai multe baruri de pe raza comunei Frumuşica, s-au deplasat la locuinţa victimei, au pătruns prin efracție în imobil și, prin exercitarea de violențe asupra femeii, au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar la plecare, au sustras din locuinţă  suma de 40 lei.

Indivizii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Faţă de doi dintre bănuiţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele acestora urmând să fie formulată propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Totodată, faţă de minorul de 16 ani, s-a dispus măsura internării în vederea  expertizării neuropsihiatrice, pentru stabilirea discernământului la momentul comiterii faptelor reclamate.

 

 

One thought on “Cutremurător! Bătrână de 85 de ani bătută şi violată de trei tineri, unul fiind minor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *