Un botoşănean, care a stat în celulă cu Gigi Becali: Mâncam brânză cu salam

victor_babiuc_primul_interviu_87750700Un botoşănean ce a stat în celulă cu Gigi Becali povesteşte viaţa din închisoare alături de latifundiar. Botoşăneanul, în vârstă de 74 de ani, a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare în dosarul schimburilor de terenuri. Victor Babiuc, născut în comuna Răchiţi, fost ministru al Apărării, a avizat, la propunerea lui Cioflină, să-i dea lui Becali un teren în Voluntari de 56 de ori mai ieftin decât cel primit de MAPN în Ştefăneşti, de la proprietarul Gigi Becali.

like facebookBotoşăneanul a fost eliberat condiţionat, la sfârşitul lunii februarie, după ce a executat 10 luni din pedeapsă. Fostul ministru a povestit că întreg dosarul a fost fabricat, însă după ce a primit pedeapsa, a fost nevoit să stea în închisoare. Acesta a povestit, în cadrul unui interviu, condiţiile din închisoare. Acesta a menţionat că mâncarea era  foarte proastă şi majoritatea alimentelor consumate proveneau din pachetele primite de acasă. A ajuns să mănânce alături de Gigi Becali brânză cu salam. Nici condiţiile igienice nu erau aproape de normal, deţinuţii făcând duş doar de două ori pe săptămână.

„Am stat cu Gigi Becali şi cu încă un om într-o celulă de 6. Duş făceam de 2 ori pe săptămînă, atunci cînd era apă caldă. Nu mîncam de la ei, mîncarea era proastă. Mîncam brînză şi salam. Gigi mînca mai mult din ce primea de acasă. Mîncam mai mult în pat, că nu aveam masă în celulă. Arestările astea au vrut să arate că justiţia îşi face datoria şi că oamenii care o atacă nu fac un lucru bun, indiferent de clasa socială din care fac parte”, a declarat Victor Babiuc.

Sursa: Realitatea.net

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *