Zona de agrement Cornişa, în miniatură. Vezi cum va arăta şi când va fi gata!

cornisa 007Botoşănenii au posibilitatea să vadă cum va arăta Zona de agrement Cornişa. O machetă cu zona de agrement a fost realizată şi expusă la Uvertura Mall, aceasta prezentând o imagine cât mai apropiată de ceea ce se va construi acolo. Primarul municipiului Botoşani a declarat că macheta nu cuprinde toate construcţiile, ci pe cele mai importante.

like facebook

Urmează ca pe parcursul anului să fie expuse şi fotografii de pe şantier, cu fazele de execuţie.

cornisa 001

Este cea mai importantă investiţie a municipalităţii şi vrem ca cetăţenii să fie informaţi în timp real ce se întâmplă cu acest proiect. Lucrările din 2014 au asigurate fondurile, cel puţin până în noiembrie, după asta se va lucra în interior. Între timp, creditul este în procedură de licitaţie, iar în maxim două-trei luni vom accesa şi acel credit care să ne permită continuarea lucrărilor. Este un obiectiv care îşi propune creşterea calităţii vieţii în Botoşani„, a spus Portariuc.

cornisa 002

Edilul a adăugat că în toamnă se vor face nişte costuri estimative şi se va încerca găsirea unei modalităţi de a administrare a parcului.

Cea mai mare provocare este administgrarea şi asigurarea profitabilităţii, pentru că este mare consumator de energie. Acel râu artificial şi piscină sunt obiective consumatoare de energie şi vor trebui acoperite acele costuri„, a menţionat primarul.

Zona de agrement Cornişa se va întinde pe o suprafaţă de 48 hectare, din care în jur de cinci hectare sunt destinate amenajărilor. Investiţia va fi finalizată în vara anului 2015.

cornisa 003

Zona de agrement va avea bazine de înot acoperite, piscine pentru copii, piscină pentru adulţi, tobogane interioare, piscină olimpică exterioară, tobogane exterioare, parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *