Electroafla lucrează pentru Renault şi Volvo

Electroalfa Botosani produce pentru Volvo si RenaultUna dintre cele mai mari firme din Botoşani, Electroalfa, a intrat pe piaţa auto. Societatea patronată de Mioara şi Gheorghe Ciubotaru a încheiat contracte cu francezii de la Renault şi suedezii de la Volvo pentru livrarea de filtre pentru sistemul de eşapament.

Filtrele sunt realizate de fabrica Electro Alfa CM SRL, care a fost modernizată cu bani europeni, într-un program privind creşterea competitivităţii economice.

Ciubotaru susţine că are contracte cu firme puternice din ţări precum Finlanda, Elveţia, Germania, Franţa, Norvegia şi Polonia.

like facebook” Colaboratorii noşti sunt companii multinaţionale cu afaceri de sute de milioane de euro. Investiţiile pe care le-am făcut în ultima perioadă ne ajută foarte tare să avem un pachet tehnologic cu ajutorul căruia să puetm oferta o gamă variată de produse. Investiţiile făcute ajută la creşterea credibilităţii Electroalfa. Vă dau un singur exemplu, elveţienii, cărora le vindem produse, au un nivel ridicat de tehnicitate”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.

2 thoughts on “Electroafla lucrează pentru Renault şi Volvo

  1. Fac o corectură: Volvo e 100% în mâinile chinezilor. În rest, felicitări şi mult succes în afaceri!

  2. Aceasta este o stire de 2 lei,luata direct de la sursa ( Electroalfa) demonstrand inca o data grandomania conducerii acestei societati!
    Din ce stiu eu, ceea ce lucreaza Electroalfa pentru renumitele firme este o bucata de tabla gaurita, facuta cilindru si sudata, element care se utilizeaza la esapamentul camioanelor.Montajul acestor site, il face alta firma si sunt aproape convins ca nici contractele nu sunt incheiate direct cu acesti producatori ci cu firmele care executa intregul ansamblu.
    Probabil ca vom auzi si ca aceste table sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii executate in renumitul centru construit cu fonduri europene!
    Non stire tipica, intr-un oras in care nu se intampla mai nimic si unde piticii se dau uriasi ( cu ceva bani,se gasesc si oameni care sa creada acest lucru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *