Florin Ţurcanu: Ponta a venit odată cu PNL. Cum să plecăm noi şi el să rămână?

florin turcanu la birou in CJ BotosaniPreşedintele liberarilor botoşăneni susţine declaraţiile şefului de partid, care a dat un ultimatum social democraţilor, cu privire la criza din USL.

like facebookFlorin Ţurcanu a precizat că Ponta trebuie să îşi asume, dacă este cazul, ruperea USL, iar în cazul unei asemenea decizii ar trebui să demisioneze tot Guvernul. Acesta a mai adăugat că PNL nu este vasalul PSD şi partidul pe care îl reprezintă va sta în picioare până la capăt.

„Ponta trebuie să îşi asume. Merge mai departe cu USL ori îşi dă demisia împreună cu miniştrii şi ne întoarcem în Parlament, la popor. El a venit odată cu PNL. Cum să plecăm noi şi el să rămână? Eu îmi doresc să am nişte parteneri corecţi, nu să fiu vasalul PSD-ului. Stăm în picioare până la căpăt. Ne întoarcem la Parlament, preşedintele să desemneze un alt premier care să facă o majoritate şi o luăm de la capăt. Preşedintele României a desemnat premierul desemnat de USL, nu de USD sau de PSD. Dacă el nu mai vrea cu USL să îşi dea demisia”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Crin Antonescu a acuzat că PSD construieşte un Guvern USD care să înlocuiască USL. Miercuri, miniştrii PNL Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea şi-au înregistrat demisiile, iar premierul a refuzat propunerea lui Antonescu de a instala noua garnitiră de miniştri liberali în frunte cu Klaus Iohannis. Astfel, portofoliile lăsate libere de liberali au fost preluate interimar de Ponta – la Finanţe şi Constantin Niţă la Economie.

”USD, PSD, domnul Ponta au inventat pretexte pentru nu a-l accepta pe Iohannis vicepremier. Domnul Ponta construieşte azi un guvern USD care să înlocuiască guvernul USL(…) Luni seară sau marţi, România va avea fie guvern USL, fie USD, căruia noi îi vom cere demisia imediat. Sub beneficiul aşteptării până luni, noi am fost daţi afară de la guvernare”, a spus Crin Antonescu.

7 thoughts on “Florin Ţurcanu: Ponta a venit odată cu PNL. Cum să plecăm noi şi el să rămână?

  1. UITE ASA VETI PLECA! VALEA CU-N SUT FIX IN FUNDUL ALA MARE DE BORFASI.
    Doamne-ajuta sa rupeti alianta. Nesimtitilor! Sunteti doar scarnavii si fripturisti. PUSI DOAR SA-SI IMBOGATEASCA NEAMURILE. LOAZELOR! HHUUUUOOOOO

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    D-le Turcanu in politica v-ati bagat ca nu va trebuie mari studii sa va dati cu presupusul dar la cultura Botosaneana de ce i-ati taiat picioarele.A-ti demis din cultura un mare om ca Ioan Cobila si a-ti instalat un lautar de doi bani.A-ti transformat o orchestra de prestigiu pe care a-ti divizat-o sa va cante la paranghelii si revelioane politice.De doi ani orchestra sta pe margine.Cotnariul nu i-a mai invitat,tvr Iasi nu Radio Iasi nu ,Totul s-a dus de rapa.Oamenii valorosi ai culturii Romane nu au varsta de pensii d-le Turcanu.

  3. UNDE NU DA D-L SA PLECE CEI DE LA PNL SA POATA SA IASA LA IVEALA FAPTUL CA TURCANU A DAT DESZAPEZIRI DE 30 MILIARDE LA ALDE SOPTICA SI ALTI ACOLITI

  4. DIN PARTEA MEA POATE SA CADA USL EU CU DESZAPEZIREA DE LA DARABANI AM DAT LOVITURA ANUL ASTA.NU AM FACUT NIMIC SI AM LUAT 12 MILIARDE.VA MULTUMESC DE VOT SI VA IUBESC1!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *