Focuri de armă, marţi după-amiază, la Vorniceni. Câini împuşcaţi şi lăsaţi pe uliţele satului

caini impuscati la Vorniceni- BotosaniVanatorii au facut, marţi după-amiază, iarasi macel la Vorniceni, au impuscat cainii care le-a iesit in cale, au lasat in urma lor imagni socante!
O masina de culoare neagra a oprit in dreptul unor tineri, care se aflau cu cainii la plimbare, au scos pusca si au inceput sa traga dupa caini, doi caini care ii insoteau pe acei tineri au fost impuscati.

like facebookVanatori au dreptul sa impuste doar cainii si pisicile fara stapan, care se afla pe fondul de vanatoare, doar care nu poarta jajeu la gat, dar sa intri in sat si sa tragi cu pusca pare un exces de zel!

caini impuscati la Vorniceni- Botosani1Legea spune ca vanatorii sunt obligati sa ridice animalele impuscate sa le incinereze in spatii special amenajate, dar acest lucru nu sa intamplat, animalele ramanand pe marginea drumului, speram macar de data aceasta directia sanitar veterinara sa ia masurile legale.
Poblema se repeta, la data 10 Noiembrie 2012, filiala de vanatori Darabani, au mai actionat in asemenea stil barbar impuscand caini si vaci pe raza a patru comune invecinate cu vorniceni.

Sursa: VorniceniNews

4 thoughts on “Focuri de armă, marţi după-amiază, la Vorniceni. Câini împuşcaţi şi lăsaţi pe uliţele satului

  1. prin oras cand ajungeti dragi nostril vanatori?facem si o masa pt dv numai sa ne lasati scris unde ati vrea sa mancati.nu e gluma.dar sa omorati cati mai multi posibil

  2. La noi la tara e nenorocire de caini cred ca au inceput cainii sa se mute de la oras la tara?? INANETE VANTORII AVEAU VOIE SA FACA SELECTIE LA DAUNATORI! ACUM II PROTEJAM BATRANII INGHEATA IN CASA NIMENI NU VIN LA EI , DAR VAI CAINI CE FACEM CU EI !? AU PENSII DE 300 DE LEI ???? SE GANDESTE CINEVA LA EI?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *