Ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultura vine la Botoşani. Vezi motivul!

 

foto enational
foto enational

Ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, Lucia Varga, ajunge, pe 27 ianuarie, la Botosani.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a declarat ca vizita are drept scop implementarea la nivelul judetului a unui proiect privind crearea de perdele forestiere de protectie.

like facebookStiu ca facem parte din programul pilot, care va fi finantat de la Ministerul Apelor si Padurilor , privind perdelele forestiere. Ea va veni sa anunte lucrul acesta: ca Botosaniul face parte din programul pilot, pentru ca vor fi doua sau trei judete pilot. Ea vrea sa vada ce poate sa mai finanteze, pentru ca o voi duce la barajul de la Vf. Campului„, a spus Turcanu.

Initial, Consiliul Judetean a anuntat ca va finanta cu bani din buget un astfel de proiect. Programul derulat la nivel national ar putea incepe in primavara acestui an.

2 thoughts on “Ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultura vine la Botoşani. Vezi motivul!

  1. Cel mai bun lucru pentu noi ar fi sa plantam nuci pe toate drumurile tarii fie ca sunt judetene sau nationale. Romania ar castiga enorm de pe urma comercializarii uleiului de nuca sau a miezului de nuca. Scapam si de blocajele de zapada pe aceste drumuri cand ninge mult.

  2. Mai bine ar merge la Dracsani sa dea iazul la proprietari ca Nistor s-a imbogatit destul. Oricum va putrezi, ori de bogat,ori de blestemele oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *