Fotbalist transportat la urgenţe după o accidentare gravă

fc botosani gaz metan7Atacantul Dan Roman al echipei Gaz Metan Mediaş, a fost transportat la Spital în timpul meciului disputat, joi, pe Municipal. În minutul 39 de al partidei, atacantul medieşean a scăpat spre poarta lui Curileac, iar fundaşul Ciprian Dinu l-a faultat din spate.

Iniţial arbitru i-a acordat cartonaşul galben apărătorului botoşănean, însă, când s-a apropiat de jucătorul echipei oaspete, şi-a dat seama de gravitatea faultului şi a arătat cartonaşul roşu. Medicii prezenţi la partidă i-au acordat minute în şir, pe teren, îngrijiri medicale atacantului, iar în final a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati.

Fotbalistul a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă.

2 thoughts on “Fotbalist transportat la urgenţe după o accidentare gravă

  1. dar ce, cei de la cs bt sunt fotbalisti? șansa le-a suras de au ajuns în A! patronul a schimbat antrenorul de parcă el joacă pe teren nu niste rebuturi de pe la alte echipe! Ce spunea bortileanu cu doua zile inainte de meci: ca nici in ruptul capului nu concepe luarea unui singur pct din meciul cu CH4 Med! Pe ce se baza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *