Japonezii au venit la Botoşani pentru fabrica de cablaje auto

florin turcanuO delegaţie de oameni de afaceri din Japonia a vizitat, joi, mai multe locaţii din Botoşani în vederea construirii unor hale de producţie care să deservească industria automobilistică din Europa de Est.

Reprezentanţii Yazaki Europe Limited, furnizori de rang mondial pentru industria automobilistică, au fost însoţiţi pe teren de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

Au fost la Mecanex şi au mai vrut să vadă o locaţie. I-am dus undeva la Cora şi la o altă locaţie. Şi la Bucecea am pregătit locaţia, am curăţat locul, iar dacă ei sunt hotărâţi vom interveni acolo după sărbători non-stop, iar primăvară le dau la gata, ca să poată începe investiţia. Au cerut multe date. Vor să facă piese pentru Toyota. Vor fi locuri de muncă„, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Compania Yazaki Europe Limited îşi are sediul în Germania, iar japonezii studiază posibilitatea  identificării de terenuri pentru construcția unor hale de producție care să deservească industria automobilistică din Europa de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *