Monden: Actor botoşănean dat afară din casă din cauza datoriilor

octavian strunilaUn actor botoşănean care face carieră la PRO TV a rămas fără un apartament pe care l-a deţinut în capitală. Actorul a fost executat silit de banca la care a făcut creditul ipotecar.

Problemele au început să apară în 2008, când Octavian Strunilă şi-a făcut un card de credit, iar după ce a retras întreaga sumă disponibilă n-a mai restituit băncii nici un ban.

După mai multe somaţii, reprezentanţii băncii au apelat la executarea silită. Anul trecut, o altă bancă a obţinut executarea silită a lui Strunilă pentru o datorie de 75.000 de euro. Pentru recuperarea debitului, executorul a cerut apartamentul din Bucureşti al actorului, unde acesta a locuit cu soţia şi cu unul dintre copii.

În urmă cu o lună şi jumătate, Strunilă a rămas fără apartamentul cu două camere din Calea Vitan. După ce banca a scos-o la licitaţie, locuinţa este deja la al doilea proprietar.

Cum nu a vrut să mai audă nici de datoriile acumulate la întreţinere, s-a ales de curând cu un alt proces, deschis de acestă dată de Asociaţia de Proprietari.

Asociaţia de Proprietari i-a deschis proces la Judecătoria sectorului 3 pentru aproape 10 milioane de lei vechi. „Mi-a zis că nu-l interesează de aceşti bani pentru că i-a luat banca apartamentul. Păcat, am avut o părere bună despre el, l-am respectat că este actor, om citit, cu facultate”, a spus Vasile Manole, preşedintele Asociaţiei de Proprietari din bloc.

Contactaţi telefonic, atât Octavian, cât şi soţia sa, Oana, au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu vorbim despre asta. Scrieţi ce aveţi”, a declarat Oana.
Octavian Strunilă i-a cucerit pe producători cu talentul său actoricesc şi a început să primească rol după rol, ajungând cunoscut mai ales pentru rolurile din telenovele.

La 32 de ani, Octavian nu se laudă doar cu un început de carieră promiţător, ci cu o adevărată „comoară” la el acasă. Are o soţie şi doi copii, un băiat şi o fată. Nici la capitolul afaceri nu s-a descurcat rău. Şi-a deschis, în urmă cu doi ani, o şcoală de dans şi actorie.

Când nu este pe platourile de filmare, Strunilă, cunoscut pentru rolul de „Steven” din telenovela „Inimă de ţigan”, le predă, alături de Oana, care este coregraf, cursuri copiilor.

Atunci când nu a jucat în telenovele, Octavian Strunilă a dansat! Şi nu oriunde, ci în „ringul visurilor” de la emisiunea „Dansez pentru tine”. În 2010, el şi-a ajutat partenera, Ella Dumitru, să câştige marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Anul acesta, actorul a fost cooptat în ediţia „MasterChef”, unde îşi exersează abilităţile de bucătar.

Sursa : Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *