Cadouri de Moş Nicolae împărţite de tinerii de la TSD copiilor de la „Micul Prinţ”

mos nicolae tsdCa la fiecare sfarsit de an, in apropierea Sarbatorilor de Craciun  tinerii social-democrati pastreaza traditia ca in luna decembrie sa ofere cadouri copiilor. Astfel, Organizatia Muncipala a TSD Botosani, cu sprjinul presedintelui executiv PSD Botosani, Ovidiu Portariuc si a deputatului Tamara Ciofu a demarat in cursul zilei de vineri  o ampla actiune de impartit cadouri copiilor, cu ocazia zilei de Mos Nicolae. Acestia au vizitat Centrul de Plasament “Micul Print” si Gradinita nr.22, unde au bucurat peste 250 de copii.

    ”Mi se pare firesc sa fiu in mijlocul copiilor, astazi,  la aceasta zi de sarbatoare. Ma bucur sa vad copii frumosi si sanatosi si imi face mare placere sa le ofer daruri.”, a precizat Tamara Ciofu.

Decembrie este luna cadourilor, iar în mod deosebit, copiii sunt cei care aşteaptă cu sufletul la gură surprizele pe care le vor primi, de aceea tinerii din Organizatia  Municipala a TSD Botosani si-au propus sa organizeze astfel de actiuni pe parcursul intregii luni.

    “Asa cum a trecut astazi mos Nicolae pe la copiii cuminti, la fel va trece si Mos Craciun pe la alti copii frumosi si  cuminti. Noi, tinerii social-democrati dorim sa oferim un strop de bucurie copiilor, caci ei sunt speranta noastra pentru viitor”, a adaugat Anca Zoitanu.

 Sursa: comunica presa TSD

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *