Flutur despre desemnarea candidatului pentru preşedinţia României: Este primul exerciţiu cu adevărat democratic

alegeri pdl tineretConsiliul  Extraordinar de Coordonare Judeţean al PDL Botoşani se reuneşte joi, în vederea unei întîlniri cu cei trei democrat-liberali intraţi în cursa pentru desemnarea candidatului pentru preşedinţia Romaniei.

La şedinţa care va avea loc la orele 18,00 în sala  mare a Hotelului Rapsodia, vor participa – pe lângă membrii de drept ai organismului de conducere colectiv al partidului şi  membrii PDL care sîmbătă, îşi vor exercita votul pentru unul dintre cei trei candidaţi propuşi, respectiv  Simona Creţu, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu.

Candidaţii îşi vor expune programele proprii pentru a obţine susţinerea membrilor organizaţiei în vederea unei candidaturi la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

„Este primul exerciţiu cu adevărat democratic pe care un partid politic din România îl pune în aplicare. Pentru a intra în cursa prezidenţială de anul viitor, candidatul PDL trebuie mai întâi să fie recunoscut, ales şi apoi susţinut în marea campanie de către toţi membrii partidului său. Acest vot va da legitimitate şi încredere” a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani.

Alegerile pentru desemnarea celui care va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor din partea PDL vor avea loc sîmbătă, 26 octombrie între orele 9,00 şi 17,00 în 5 secţii de votare de pe teritoriul judeţului.

Sursa: comunicat PDL

One thought on “Flutur despre desemnarea candidatului pentru preşedinţia României: Este primul exerciţiu cu adevărat democratic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *