Botoşănenii vor plăti mai mulţi bani pentru gunoi anul viitor. Vezi cât!

maturatori-gunoieriTaxa de salubrizare va fi majorata anul viitor atat pentru persoanele fizice cat si juridice. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, sustine ca anul viitor se deschide noul depozit de la Stauceni, fapt ce presupune costuri suplimentare pentru transportul gunoiului. Din estimarile reprezentantilor Urban Serv, taxa de salubrizare ar putea creste de la 5,7 lei cat este in prezent la 8 lei pe luna, de persoana.

Avand in vedere legislatia romaneasca care spune ca taxele pot fi marite, modificate sau ajustate pana la nivelul de suportabilitate a populatiei din zona, eu cred ca va fi sub nivelul propus in analiza cost-beneficiu intocmit de consultantantul care a lucrat la master-planul de gestionare a deseurilor„, a spus Drelciuc.

Ultima ajustare a tarifelor facuta de Urban Serv a fost in luna octombrie 2012.

2 thoughts on “Botoşănenii vor plăti mai mulţi bani pentru gunoi anul viitor. Vezi cât!

  1. Aceste societati Urban Serv,Nova Apa Grup sunt „foarte bine conduse”iar solutia de a nu se desfinta este marirea taxelor la populatie ,ca acestea nu pot fi contestate

  2. 🙂 pentru ce sa platim mai mult? pentru acele tomberoane care nu sunt ridicate cu zilele? pentru acei angajati, care se fac ca matura? pentru tufele si boschetii de un peisaj mirific?

    eu zic sa va dati foc cu totii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *