Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Botosani: Nu se justifica banii directionati catre centrele de permanenta

Costel Lupascu
Costel Lupascu

Centrele de permanenţă din judetul Botosani nu-şi dovedesc eficacitatea, deşi lunar se cheltuiesc sume importante de bani pentru finanţarea acestora. Cel putin la aceasta concluzie au ajuns reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Botosani, care spun ca cei 250.000 lei directionati lunar catre acest serviciu ar putea folositi in alte scopuri.

Aceste centre ar trebui sa descongestioneze Unitatea de Primire Urgente, CPU, insa nu este asa. Problema e ca medicii nu se prezinta in centre, ca pacientii nu stiu de existenta lor si nu au de unde sa stie atata timp cat ele sunt volante. O parte din medici sunt responsabili. Un centru acopera zone mari. Nu se justifica banii.Cu acestia s-ar putea face multe lucruri„, a declarat Costel lupascu, presedintele CAS Botosani.

La nivelul judetului Botosani sunt  14 centre de permanenta.

 

2 thoughts on “Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Botosani: Nu se justifica banii directionati catre centrele de permanenta

  1. In sfirsit vede si cineva ca nu sunt eficiente centrele de permanenta in special cele mobile nu au valoare doar sunt mincatoare de bani .
    Centrele de parmanenta se fac fixe nu dupa placul tuturor .
    Este un lucru bun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *