Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, marcată la Şcoala Gimnazială „Ion Bojoi” Flămînzi

actiune la Scoala Bojoi din FlamanziLa Şcoala Gimnazială „Ion Bojoi” Flămînzi, coordonată de prof. Rodica Abăciaoei – director, nu a trecut fără ecou ziua de 1 Octombrie. Elevii claselor a V-a şi a VI-a, coordonaţi de profesorii diriginţi şi-au propus să aducă puţină fericire, mângâiere în sufletele persoanelor în vîrstă. Au confecţionat felicitări pe care le-au oferit  bunicilor, dar şi unor  bătrâni singuri  din oraş. Acestora  le-au mai oferit cu mult drag dulciuri şi alimente pe care unii dintre ei poate nu şi le pot permite să le cumpere.

actiune la Scoala Bojoi din FlamanziCu această ocazie, copiii au urat celor împovăraţi de ani, multă sănătate, viaţă lungă plină de bucurii, dând dovadă de respect și prețuire pentru cei care sunt un exemplu   demn de urmat, pentru cei care ne-au transmis respectul faţă de familie, de profesie,  faţă de muncă.

Bătrânii s-au bucurat de atenţia copiilor, unii dintre ei neştiind măcar de acestă zi specială dedicată lor, dându-şi seamă că sunt totuşi  valoroşi, iubiţi, respectaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *