Scandal între firmele care construiesc Parcul Cornişa. Unul dintre cei mai mari constructori a plecat acasă

proiect parc de distractii cornisa
proiect parc de distractii Cornisa

Antreprenorul general al Parcului de agrement Cornişa şi unul dintre cei mai mari constructori din Botoşani s-au certat în această săptămână. Patronul firmei Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, a intrat divergenţă cu Victor Mihalachi, iar, în aceste condiţii, firma Victor Construct, şi-a retras, vineri, utilajele şi oamenii.

Victor Construct lucra la fundaţia viitorului parc de agrement şi asigura şi betoanele pentru această lucrare.

Proiectul Cornişa întâmpină probleme şi la partea de finanţare, Primăria fiind refuzată de Banca Maondială pentru un împrumut de peste 11 milioane de lei, iar acum instituţia încearcă contractarea unui credit de la băncile comerciale interne. Chiar şi aşa, executivul a dat ca termen de finalizare a primelor lucrări, vara anului viitor, când vor fi puse în funcţiune bazinele înot. Întreg proiectul se desfăşoară pe o perioadă de doi ani.

Parcul Cornişa are o valoare de peste 50 de milioane de lei.

Şi firma Victor Construct vrea să participe la construcţia parcului Cornişa. Vezi ce spune Mihalachi!

Cele două firme lucrează împreună și la proiectul privind reabilitarea Spiotalului Județean Mavromati, proiect în valoare de 14 milioane de euro. Inclusiv în cadrul acestui proiect au existat divergențe între conducerile celor două companii.

4 thoughts on “Scandal între firmele care construiesc Parcul Cornişa. Unul dintre cei mai mari constructori a plecat acasă

  1. Astia nici la furaciuni nu se mai inteleg. Urmeaza sa se certe si cu Elsaco si s-a distrus ”aranjamentul”celor trei pentru Cornisa.Iar de bani de ce se plang?Parca era o conditie, ca sa poata castiga licitatia, sa aiba ei finantarea lucrarilor si abia apoi sa incaseze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *