Trei tone de produse alimentare şi agricole strânse la Vlăsineşti pentru sinistraţi

ajutoare vlasinesti sinistratiLa iniţiativa primarului Comunei Vlăsineşti, Lucian Trufin, în comună s-a derulat o acţiune umanitară având ca scop strângerea de ajutoare, constând în produse alimentare (zahăr, ulei, făină, paste, orez ), cereale şi legume, apă potabilă îmbuteliată, produse de igienă corporală,  în semn de solidaritate şi sprijin pentru  familiile sinistrate din judeţul Galaţi, lovite crâncen de furtunile şi ruperile de nori din perioada 11 – 13 septembrie, familii care au rămas fără adăpost, pierzându-şi agoniseala de-o viaţă.

În acest sens Primăria Vlăsineşti a oferit un punct de colectare  publică, situat într-o locaţie din incinta instituţiei, în perioada 13 sept. – 16 sept.2013.

ajutoare vlasinesti sinistrati 1JPGAu răspuns apelului făcut de către primar, cărora le mulţumeşte pe această cale,  numeroşi agenţi economici, printre care „Grupul de Firme Solomonescu”, care a donat 200 de pachete (constând în pungi cu lapte, lapte bătut, urdă dulce, brânză) şi numeroşi oamnei cu suflet generos din comună, toţi oferind „o mână de ajutor”, donând cele necesare, dând astfel, un exemplu de solidaritate şi parteneriat în interes public dintre administraţia locală şi mediul privat. În total s-a reuşit colectarea a peste 3 tone de produse alimentare şi agricole de primă necesitate.

Pachetele  au fost transportate cu ajutorul unui vlăsineştean, în persoana d-lui Burac Dumitru,  în ziua de 18 septembrie 2013, direct familiilor sinistrate  din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi.

Sursa: comunicat Primaria Vlasinesti

2 thoughts on “Trei tone de produse alimentare şi agricole strânse la Vlăsineşti pentru sinistraţi

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Vai Domnule Primar , dar ce marinimos sunteti!La profesorii de la Vlasinesti cand le dai naveta?Sunt restante si din 2011…Poate sa face o cheta si pentru noi?!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pentru profesor: din cate stiu eu, naveta se plateste, nu doar pentru prezenta profesorilor oricand , oriunde si in orice conditii.
    Faceti-va treaba navetistilor, respectati orarul, puneti suflet, aveti rezultate si mandriti-va cu elevii vostri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *