Preotul Diaconu, lăsat fără bagaje pe aeroport

grigore diaconuDirectorul Seminarului Teologic din Botoşani, preotul Grigore Diaconu, a rămas, luni seară, fără bagaje pe Aeroportul Salcea din Suceava. El se întorcea de la Bucureşti cu o cursă regulată a companiei Tarom, iar la debarcarea din avion şi-a aşteptat bagajul inutil.

Bunurile sale, dar şi a altor câteva zeci de călători nu au mai ajuns la Suceava. Se pare că, după ce au fost preluate pe Aeroportul Băneasa, bagajele de cală ale pasagerilor zborului Bucureşti- Suceava au ajuns în altă aeronavă.

„Ni s-a spus că poate vor ajunge mâine (n.r.- marţi) sau miercuri, dar nu ştim sigur„, a declarat pentru BotosaniNews, preotul Grigore Diaconu.

Preotul de la Biserica Cuvioasa Parascheva se întorcea de la Bucureşti împreună cu un cetăţean elveţia, iar în aeronavă era şi un grup de austrieci.

2 thoughts on “Preotul Diaconu, lăsat fără bagaje pe aeroport

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Noo, sa nu se simta special. Eu am ramas fara bagaje in Spania, Franta, pe al nostru mioritic Otopeni si am multi prieteni calatori care au patit-o si pe la alte case mai mari. Chestiile astea se intampla, deobicei le recuperezi dupa cateva zile, desi de cele mai multe ori nu ai timp sa astepti, sau pur si simplu ai o escala si preferi sa te lipsesti. Oricum este de preferat sa nu ai mari valori la tine cand calatoresti, trebuie sa iti etichetezi cat mai bine bagajul, in cazul in care se rataceste sa se stie unde trebuie sa ajunga acel bagaj. Sau scrieti mare pe eticheta : HEI! Tu, fiinta minunat de frumoasa, te rog fi amabil si striga Ionel cat poti tu de tare! Multumesc! Stiam ca esti de treaba :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *