Aproape 3 milioane lei alocate şcolilor din municipiu pentru începerea anului şcolar. Vezi lista şcolilor!

clasa fara elevi la BotosaniMunicipalitatea a investit anul acesta aproape 3 milioane lei în pregătirea grădiniţelor şi şcolilor din Botoşani pentru începerea noului an şcolar. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că şcolile din municipiul Botoşani sunt pregătite pentru începerea anului şcolar.

Este o sumă care nu a mai fost investită în sistemul de învăţământ de foarte mulţi ani în Botoşani. Statistica arată acest lucru şi starea efectivă a şcolilor. Prin aceste investiţii realizăm un procent de 100% de pregătire a sistemului de învăţământ botoşănean„, a menţionat Portariuc.

Acesta a afirmat că pe unitate de învăţământ s-a investit în medie 50-60 mii lei. Investiţii mai mari au fost la campusul de la Grup Şcolar „Elie Radu”, unde s-au alocat 200.000 lei, reabilitare internat Liceul Pedagogic-120.000 lei, securizare acces elevi Colegiul „A.T.Laurian”-150.000 lei, Liceul cu Program Sportiv-397.000 lei, reabilitare şarpantă Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” -600.000 lei.

În total, au fost realizate investiţii de 2,1 milioane lei la care se adaugă alte fonduri pentru lucrări de reparaţii şi igienizări.

Reparatii scoli

investitii scoli bt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *