Tragedie! Copil călcat mortal de un VW Touareg. VIDEO

 

accident copil mort 004Un băiat de şapte ani a murit după ce a fost călcat de o maşină în spatele blocului în care locuia. Accidentul s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, când un VW Touareg cu numere de Italia a pătruns într-o parcare.

Copilul, care se juca în zonă, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferul nu a mai putut să îl evite. În urma impactului, minorul a decedat pe loc.

Maşina era condusă de o tînără de 36 de ani, Mirela Valentina Talpan, care se află în stare de şoc şi zeci de minute după accident nu a putut părăsi autoturismul.

Potrivit Poliţiei, femeia s-a pierdut în momentul în care copilul i-a ieşit în faţă şi nu a mai frânat, trecând peste capul acestuia.

VEZI AICI VIDEO!

11 thoughts on “Tragedie! Copil călcat mortal de un VW Touareg. VIDEO

  1. ce vina are saraca femeie ca i a iesit copilul in fata… si citeam pe alt site ca rudele sareau la ea… pai pt ce? pt neglijenta lor? ca nu au grija de copil? si la cum se vede in poza masina chiar nu avea cum sa aiba viteza pur si simplu ghinion si parinti neglijenti

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Costica,eu stau foarte mult prin zona aceea si l.am vazut pe baietsel jucandu.se de foarte multe ori si pe mama lui uitandu.se dupa el deci nu vorbi in necunostintsa de cauza,poate mai bine vrei sa spui ce viteza avea duduia de a reusit sa.l omoare.Nu potsi omora pe cineva cu 20km/h deci in mod cert nu avea doar atat si vina nu e intreaba a copilului,pana la urma era un copil de 7 ani si poate nu si.a dat seama .

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sorina, nu poti omora pe cineva cu 20 km/h insa poti omora cu greutatea unui autoturism !!! asta e si ideea : nu viteza l-a ucis, ci greutatea masinii ! Eu zic sa va vedeti de copiii care stau cu orele pe-afara nesupravegheati !!! Fii realista, gandeste-te ca exista un Dumnezeu, si-apoi fii sincera ! Ce Dumnezeu, pe portiunea aia de drum mergi mai repede pe jos decat cu masina… E usor a judeca, asa sunt oamenii…insa nu uitati ca si Dumnezeu o sa va judece pe voi !!!!!!!!!

  4. tu esti si proasta sorina, dak abia a virat, cit putea sa aibe la ora? parintii trebuie sa isi educe copii, unde au voie sa se joace si uunde nu. aici e si vina primariei pt lipsa locurilor de joaca. au facut parcari in spatele tuturor blocurilor

  5. Sorina -daca masina avea viteza ar fi trecut cu totul peste copil.In pozele de la fata locului se observa ca trupul micutului este imediat dupa prima roata din dreapta.Mai mult decat sigur acesta fugea ,s-a impiedicat si a alunecat drept in fata masinii.

  6. sorina o masina ca aia are peste 2 tone si cand trece peste un copil de 7 ani praf il face….cum naiba sunteti asa de prosti sa spuneti ca avea viteza cand abia a virat

  7. nu viteza la ucis.dar va spun ca multi nu au ce cauta la volan.ce insemna ca sa pierdut cand a vazut copilul si nu a putut frana?pai beleste naibi ochii cand esti prin cartiere ca esti constient ca sunt copii care se joaca si oricand iti pot sari in fata.nu prea poti da vina pe nimeni aici.dumnezeu sa odihneasca acest copil si multa putere parintilor.sunt si eu parinte si nu pot sa imi imaginez ce inseamna sa iti ingropi copilul.doamne fereste.SI NU VA MAI CERTATI CA CURCILE PE AICI

  8. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ma abtsin in a mai comenta.Duce.tsi voi la locul accidentului si vede.tsi cum circula masinile acolo.Atat am avut de zis !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *