Vezi câţi finanţişti au trecut de testarea scrisă!

Directia generala a Finantelor Publice BotosaniLuni noapte au fost afişate primele rezultate la proba scrisă susţinută de finanţiştii botoşăneni la Iaşi. În cursa pentru proba interviului au rămas 27 de candiaţi după ce nouă candidaţi au fost declaraţi respinşi, doi dintre ei nici măcar nu s-au prezentat la examen. Cele mai slabe rezultate au fost obţinute la unul dintre cele mai vânate posturi, casier tezaur, vânzare titluri de stat în cadrul Trezoreriei. Cele trei candidate au obţinut punctaje de 17,3; 39 şi 23,6 dintr-un total de 100 de puncte.

Finanţiştii nemulţumiţi de rezultat au posibilitatea contestării rezultatului în termen de 24 de ore iar joi va avea loc proba interviului. În urma primei probe sunt unele situaţii în care numărul candidaţilor rămaşi în concurs coincide cu numărul posturilor vacante şi este posbil ca în aceste cazuri să se renunţă la evaluare prin interviu, însă nu s-a luat o decizie oficială în acest sens. ” Aşteptăm să vedem ce se întâmplă după ziua de joi. Va mai fi o perioadă de evaluare, însă se aşteaptă rezultatele primului concurs” a declarat Radu Ţurcanu, directorul Administraţiei Financaire a Judeţului.

În urma reorganizării fiscului botoşănean 74 de funcţionari au primit preaviz iar posturile vacante disponibile sunt în număr de 37 la prima evaluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *