Inspectoratul Şcolar numeşte 40 de directori de şcoli. Vezi lista!

inspectoratul scolar botosani

Consiliul de administratie al Inspectoratului Scolar Judetean a decis, luni, validarea pe functii , incepand cu 1 septembrie, a inca 40 de directori si directori adjuncti de scoli.  Mihaela Hunca, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean, a declarat ca schimbari au avut loc doar la nivelul directorilor adjuncti, sase directori adjuncti fiind inlocuiti din functii.

Am avut in special directori adjuncti care au fost schimbati, la solicitarea directorilor generali. Nu s-au facut schimbari majore, dar tinem cont si de parerea directorilor ca sa fie o echipa eficienta. Sase directori adjuncti nou numiti. Avem cazuri in care nu se mai poate norma un director adjunct in plus, cazul Colegiului tehnic “Ghe. Asachi”, unde s-a renuntat la un director adjunct”, a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

La Liceul Asachi a ramas in functie directorul adjunct Vasile Maniga, dup ace cel de-al doilea, Maria Tanase a demisionat din functie. Reprezentantii ISJ sustin ca au mai ramas sa fie validati pe functii cativa directori, iar acest lucru se va intampla pana la sfarsitul lunii august.

Iată lista directorilor:

Nr. crt. UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT NUMELE ŞI PRENUMELE FUNCŢIA
1 COLEGIUL TEHNIC „GH. ASACHI” BOTOŞANI MORUZI DIANA D
2 COLEGIUL TEHNIC „GH. ASACHI” BOTOŞANI MANIGA VASILE DA
3 LICEUL TEORETIC ,,GRIGORE ANTIPA” BOTOŞANI IONICEANU MONICA D
4 LICEUL ”DIMITRIE NEGREANU” BOTOŞANI PRICOPE LILIANA MIHAELA DA
5 LICEUL TEHNOLOGIC „PETRU RAREŞ” BOTOŞANI HOSTIUC CĂTĂLINA DA
6 LICEUL „ALEXANDRU CEL BUN” BOTOŞANI FOLTEA NICOLETA DA
7 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „GRIGORE ANTIPA” BOTOŞANI ARICIUC DORICA DA
8 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ION CREANGĂ” BOTOŞANI ATITIENEI SERGIU DA
9 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SFANTA MARIA” BOTOŞANI GHERASIM CRISTIAN MARIUS D
10 SCOALA GIMNZIALA NR.17 BOTOŞANI ASIMINICESEI VASILE DA
11 COLEGIUL NAȚIONAL „GRIGORE GHICA” DOROHOI PUIU OTILIA MARIANA D
12 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 DOROHOI IVANESCU VERONICA D
13 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ŞTEFAN CEL MARE” DOROHOI SAPARIUC DORINA D
14 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SPIRU HARET” DOROHOI URSEA-BACIU IONEL D
15 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SPIRU HARET” DOROHOI AGAVRILOIE LUCIAN VALERIAN DA
16 ŞCOALA GIMNAZIALĂ „AL.I.CUZA” DOROHOI PĂDURARIU LILIANA D
17 ŞCOALA GIMNAZIALĂ „AL.I.CUZA” DOROHOI ILAŞ TOMNIUC IRINA DA
18 ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,M.KOGALNICEANU” DOROHOI IONESCU MARIUS D
19 ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,M.KOGALNICEANU” DOROHOI CRETU AURELIA DA
20 GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT ”STEFAN CEL MARE SI SFÂNT” DOROHOI DUPU ANISOARA DOINITA D
21 LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL ”ION PILLAT” DOROHOI APETRIA GABRIELA D
22 LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL ”ION PILLAT” DOROHOI BABOI-DRĂGAN LUMINIȚA DA
23 SEMINAR TEOLOGIC LICEAL ORTODOX „SF. IOAN IACOB” DOROHOI MUHA CONSTANTIN D
24 LICEUL „DEMOSTENE BOTEZ” TRUSESTI FECIORU-CANTEMIR DANIELA DA
25 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 ALBESTI CIOCAN MIHAI D
26 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 ALBESTI IACOB PETREA DA
27 ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IOAN MURARIU” CRISTINESTI JITARU ELENA D
28 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 DIMACHENI LUPU ELENA D
29 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 LEORDA PINTILEI GABRIELA D
30 ȘCOALA GIMNAZIALA NR.1 MANOLEASA ROTARIU CATALINA MARICELA D
31 ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 MILEANCA ŢURCANAŞU GHEORGHE D
32 ȘCOALA GIMNAZIALĂ RADAUTI-PRUT LUCHIAN MIRELA D
33 LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU VLAHUŢĂ” ŞENDRICENI BUNDUC TUDOR D
34 LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU VLAHUŢĂ” ŞENDRICENI DOHOTARIU DUMITRU-VIOREL DA
35 LICEUL TEHNOLOGIC TODIRENI GONTINEAC MARIA D
36 ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,NICOLAE CĂLINESCU” COŞULA TIMOFTE MIHAELA D
37 ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ORĂŞENI-DEAL ARPINTE NICOLAE D
38 ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 ROMA CHIRILĂ RICA D
39 LICEUL TEORETIC „ANASTASIE BAŞOTĂ” POMIRLA GAVRIL TIBERIU CRISTIAN D
40 LICEUL TEORETIC „ANASTASIE BAŞOTĂ” POMIRLA OBLEZNIUC TEODORA – VASILICA DA

8 thoughts on “Inspectoratul Şcolar numeşte 40 de directori de şcoli. Vezi lista!

  1. Sa stiti ca ne va durea sa spunem de acum inainte ca lucram la scoala A.I.Cuza Dorohoi cu asemenea director adjunct. Aceasta ‘doamna’ probabil ca a fost recomandata de culoarea parului, ca alte motive noi nu vedem. Nu se poate ca o educatoare cu nota 4 la titularizare ani la rand, dar care a fost titularizata dubios de o fosta directoare ‘cu greutate’, sa aiba pretentia ca poate reprezenta o scoala, sa dea ordine, sa faca ordine. Rusine! Halal exemplu. Putinii oameni, oameni in adevaratul sens al cuvantului, care au mai ramas in unitatea aceasta probabil vor cauta si ei sa plece. Suntem uimiti si dezgustati, intr-adevar asta e cuvantul: DEZGUSTATI. Felicitari Doamnei (cu D)care a fost dir. adj. anul trecut. Intr-adevar o doamna, o colega si o profesionista care, uneori, a fost adevaratul director al unitatii. Felicitari doamna ca v-ati disociat de cei care au permis ca asemenea personaj, nici macar tragi-comic, ci doar grotesc, sa va ia locul. Sa speram, dragii mei colegi, ca nu vom suporta mult. Un an scolar bun tuturor. Si, ca nota de final, mi-as dori si ca site-urile ‘impartiale’ de stiri dorohoiene sa-mi permita sa-mi spun oful.

  2. Vrei sa spui ca ai stat un an in scoala si nu stiai ca doamna dir. adj. va intra in concediu prenatal? A fost un director foarte bun, este tanara, are dreptul sa-si formeze o familie ca oricare om . Felicitari pentru intreaga activitate doamnei director adjunct, succes persoanei care o inlocuieste. De fapt in spatele acestui comentariu acid, se ascunde o persoana straina de scoala, este inadmisibil ca un coleg sa nu stie situatia reala!

    1. Tocmai pentru ca stiam sunt dezgustata. Nu se poate ca dupa un asemenea om sa numesti asemenea personaj. Se vede ca dumneavoastra sunteti strain de scoala, eu nu am comentat o eventuala nedreptate facuta doamnei, dimpotriva am acceptat din timp ca va fi numit un alt OM. Si pentru ca nu sunt strain de scoala stiu exact discutiile din momentul in care, in urma suplimentarii, ilustra a primit gradatie de merit … pe ‘nemerit’. Sa nu mai vorbim despre atmosfera intretinuta de doamna Ilas. Nici nu se compara cu actualul dir. adj. care a muncit pe rupte un an intreg si care stie exact cat de mult o apreciaza colegii. Iar sarcina doamnei cred ca este o problema personala ce nu trebuie mentionata, tine doar de familia dumneei. Felicitari doamnei care pana pe 31.08.2013 inca mai este dir. adj. Si doar ei. Viitoarei echipe manageriale NU!

  3. Dezgust si la Cosula ……ti se face sila de ceea ce se intampla acolo…dar sa vezi ce va fi…..se vrea cineva care sa fie manevrat ca o marioneta……vai de capul ei saraca fata….

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    dezgust total pt ca nu ai fost numit tu! Intre o incompetenta(fosta) si un avar dupa putere si functie….e cea mai buna alegere!

  5. „vor cauta si ei sa plece” , caci dv. ati plecat deja, doamna ( cu d – mic )! Si garantez eu, ca vei fi intr-o continua ” mobilitate ”, de acum inainte!!!

    1. Ma confundati, nu sunt un fost coleg ci un actual coleg… Si nu e frumos sa va amenintati fostii si actualii colegi. Din punctul meu de vedere Doamna care a plecat (cred ca vorbim despre aceeasi persoana, „mobilitatea” folosita de dvs. ma face sa cred asta) merita ‘D’. Munca unui om nu poate fi stearsa si uitata asa usor. Doamna a avut rezultate, a facut ore la catedra, nu a fabricat dosare pentru eventuale premieri. Este o diferenta maxima, din nou, din punctul meu de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *