Noul număr BUZZ (18) la chioşcurile de ziare

Noul număr Buzz, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, a apărut la chioșcuri. Subiectele despre care au scris copiii-reporteri sunt variate, pe gustul tuturor. De pildă, Daria Ichim a stat de vorbă pentru rubrica „Interviu” cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici, pentru a afla și alte lucruri, care nu s-au mai scris până acum, despre cel care îi conduce către victorie pe fotbaliștii botoșăneni.

Magdalena Cazaciuc își continuă rubrica „Buzz la psiholog”, unde de data aceasta a stat de vorbă cu cititorii BUZZ despre o temă din ce în ce mai răspândită în Botoșani, voluntariatul. Iar Alexandra Ciotir a dedicat rubrica “Voluntari de top” tinerei Raluca Bălășcău, considerată prin proiectele pe care le derulează în Botoșani, un lider al voluntarilor botoșăneni.

Totodată, nu lipsesc evenimentele lunilor iulie și august, care au avut loc în Botoșani, reflectate prin ochii copiilor-reporteri.

Tot în noul număr al ziarului Buzz puteți citi un material amplu despre ce s-a întâmplat la BUZZfest, manifestările micilor reporteri, cu ocazia celor doi ani de activitate, dar și despre copiii din Cheia Sol cu care BUZZ-erii sunt prieteni.

Nu lipsesc nici deja îndrăgitele rubrici “Colțu’BESTial” sau cea dedicată streetdance-ului. Așadar, varietate și calitate în noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani.

Totul, în acest ziar, este scris de copii, pentru copii, părinți și bunici. În ziarul Buzz găsești altfel de știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *