Directorul Serconf, Ana Manuela Zarug: Dările sunt prea mari pe salarii

Manuela Zarug
Manuela Zarug

Directorul Serconf, Ana Manuela Zarug, a criticat, marţi, în cadrul unei întâlniri patronate-autorităţi, intenţia guvernului de a majora salariul minim la 1000 lei. Ea a precizat că 1000 de lei nu înseamnă foarte mulţi bani, dar pentru cei din mediul de afaceri această măsura, în cazul în care va fi aplicată, va genera probleme mari.

Trebuie să-ţi poţi permite să dai aceşti bani. Şi eu nu văd ca marea majoritate din cei care lucrăm în mediul de afaceri să putem acorda acest salariu minim fără reducerea taxelor pe salarii. Este foarte mult.  Mi se pare că dările sunt prea mari pe salarii şi toţi plângem pe umărul celuilalt că salariile sunt foarte mici, iar veniturile românilor sunt foarte mici. Sunt foarte mici pentru că şi impozitele şi taxele pe salarii sunt foarte mari atât la angajator, cât şi la angajat„, a menţionat Manuela Zarug.

Problemele ridicate de oamenii de afaceri vor fi transmise de prefectul Costică Macaleţi parlamentarilor botoşăneni. De altfel, managerul Serconf a cerut să se ţină cont de aceste observaţii pentru anul viior, dacă vor fi amendamente la Codul Fiscal.

2 thoughts on “Directorul Serconf, Ana Manuela Zarug: Dările sunt prea mari pe salarii

  1. asa mama, spurca-i. adica cum, nesimtitii sa mareasca salariul minim… doamne fereste, de la 600 ron cat le dai tu la sclavi sa le dai acum 1000. da’ oare de ce nu ai protesat pana cum ? si mai stii ceva..v-ati facut plinul. acum poate pot si oamenii sa mai manace o paine alba, ca mamaliga au bagat destul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *