Şofer urmărit de poliţişti pe străzile din Botoşani. Vezi motivul!

masina politie rutieraUn bărbat de 39 de ani, din municipiul Botoşani, a fost urmărit pe străzile din Botoşani, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.  Un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani – Biroul Rutier, aflat în exerciţiul artibuţiilor de serviciu pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, a efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism având aplicate plăcuţe cu numere străine de înmatriculare, însă conducătorul auto al acestuia şi-a continuat deplasarea până pe Calea Naţională, unde a fost blocat în trafic şi oprit.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Stelian L. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,31 mg/l alcool în aerul exiprat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe întreg parcursul acestor proceduri, bărbatul s-a manifestat violent, adresând injurii şi ameninţări poliţiştilor.

Şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală și sfidarea organelor judiciare, urmând a fi propusă soluție procedurală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *