Colegiul Național Mihai Eminescu, cel mai bun liceu din Botoșani. Vezi pe ce loc se situează liceele din județ la nivel național

Colegiul National Mihai Eminescu BotosaniColegiul Național Mihai Eminescu a fost desemnat cel mai bun liceu din Botoșani, într-un top realizat de admitereliceu.ro, un ghid virtual al admiterii la liceu. Specialiștii au realizat topul liceelor din toată ţara pentru anul 2013 prin ponderarea următoarelor medii din fiecare liceu: media de admitere (50%), media de la examenul de BAC (40%) si media rezultatelor obtinuţe la olimpiade (10%).

Potrivit topului, Colegiul Mihai Eminescu este cel mai bine clasat liceu din Botoșani, ocupând- cu scorul de 8,29, locul 42 la nivel național(din 1.200 de licee) și locul șapte în regiunea Moldovei, după Colegiul National Iasi-9,09, Colegiul Negruzzi Iasi,-8,67, Colegiul National „Ünirea” Focsani 8,66, Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi- 8,36, Colegiul National „Vasile Alecsandri” Bacau- 8,36 și Colegiul National „Petru Rares” Piatra Neamț- 8,31.

topul liceelor din BotosaniCel de-al doilea liceu din Botoșani este Colegiul Național AT Laurian care ocupă locul 110 cu un scor de 7,66. Al treilea liceu este Colegiul Economic Octav Onicescu cu 6,91 puncte, clasându-se pe poziția a 216-a la nivelul țării.

One thought on “Colegiul Național Mihai Eminescu, cel mai bun liceu din Botoșani. Vezi pe ce loc se situează liceele din județ la nivel național

  1. Felicitari Colegiului National Mihai Eminescu din Botosani pentru rezultatele obtinute!Succes in noul an scolar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *