Ghiorghiţă i-a cerut lui Portariuc să rezilieze contractul cu HSR

ghiorghita si alexa clConsilierul local Florin Ghiorghita a cerut primarului Ovidiu Portariuc, miercuri, in sedinta de Consiliu Local, rezilierea contractelor incheiate intre municipalitate si asa-zisele firme ale PDL, pe perioada lui Catalin Flutur, asa cum a promis in campania electorala. Acesta a facut referire la contractele incheiate cu HSR, Microbuzul, Conrec, Victor Construct, Marisa Jarden , Elsaco, Electroalfa, acuzand totodata ca primarul nu si-a onorat promisiunea si ca favorizat unele dintre firme.

Vreau sa va intreb care este stadiul rezilierii acestor contracte si de ce nu le-ati reziliat pana acum”, a spus Ghiorghita in sedinta de CL.

In replica, primarul Ovidiu Portariuc i-a raspuns ca unele contracte nu pot fi reziliate, intrucat au fost foarte bine intocmite.

Au fost atat de bine facute, si aici va felicit pe dv., incat nu pot fi reziliate momentan fara a aduce prejudicii importante bugetului local. Va asigur ca acestea sunt in atentia noastra”, a spus Portariuc.

Consilierul local i-a cerut public lui Portariuc sa rezilieze contractual cu HSR, atunci cand acesta va expira.

Va solicit public sa nu le mai prelungiti contractele.  Ati promis ca reziliati contractele. Din punctul nostru de vedere, acea cerere de insolventa a HSR a fost o masura de protejare acelei societati din partea dv. si Executivului Primarie, iar din acest punct de vedere va solicit public in momentul in care expira acest contract sa nu le mai prelungiti, sa nu mai gasiti motive ca sunt in insolventa, ca nu ne lasa lichidatorul. Daca nu cereati insolventa, probabil ca societatea era falimentara si era inchisa de mult timp si nu mai aveam probleme in oras”, a adaugat Ghiorghita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *