Cutremur la BCR Botoşani! Nouă directori părăsesc banca

BCRSituaţie incredibilă la sucursala din Botoşani a celei mai mare banci comerciale din România. Nu mai puţin de opt directori de agenţii şi directorul sucursalei judeţene a Băncii Comerciale Române (BCR) au decis să părăsească banca.

Plecările în masă din BCR au loc într-un context în care banca se reorganizează, iar directorii de agenţii pierd această calitate, pierzând din salarii.

În acest context, directorul de retail Ovidiu Halunga a părăsit deja BCR, devenind director la sucursala din Botoşani a Garanti Bank. El îl înlocuieşte acolo pe Răzvan Oleniuc, care a plecat director la sucursala din iaşi a aceleaşi bănci.

Gestul său a fost urmat de directorii a opt agenţii din Botoşani, care părăsesc banca fie pentru a lucra la alte unităţi din sistemul bancar, fie pentru a-şi deschide propriile afaceri.

În contextul reorganizării băncii, sucursala din Botoşani nu va mai avea, se pare, director de retail, coordonarea acesteia, ca şi a celorlalte sucursale din zona Moldovei, urmând să se facă de la Iaşi.

Directorul executiv corporate al BCR, Mihaela Lungu, va rămâne în bancă, ea urmând să gestioneze relaţiile BCR cu marii clienţi din Botoşani şi Suceava.

One thought on “Cutremur la BCR Botoşani! Nouă directori părăsesc banca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *