Sportive premiate pentru medaliile obţinute la Campionatul Naţional de Haltere

halterofileSorina Hulpan, vicecampioană mondială la haltere, a câştigat trei medalii de aur la categoria +69, din cadrul Campionatului Naţional de Haltere- juniori II. Botoşăneanca a surclasat alte şapte competitoare atât la stilul smuls cât şi la cel aruncat, primind astfel trei medalii de aur.

Acestea i-au fost înmânate vineri, alături de diplome şi tricoul de campioană, de către subprefectul Sebastian Tocariu. Festivitatea a avut loc în ultima zi de competiţie a campionatului, în prezenţa oficialilor de la federaţie şi a Miei Roată, directorul CS Botoşani, odată cu premierea sportivelor de la categoriile 63 şi 69.

„A fost o plăcere şi o onoare să particip la premierea acestor copii minunaţi, care dau dovadă de foarte multă maturitate. Ştim cu toţii că pentru a obţine astfel de rezultate trebuie să renunţi la multe lucruri de care au parte alţi tineri. Le felicit pe fete şi le doresc să ajungă pe cele mai înalte podiumuri ale lumii.”, a declarat după premiere subprefectul Sebastian Tocariu.

halterofilActuala ediţie a campionatului ce a adus la Botoşani halterofili din întreaga ţară, este dominată de sportivi ai CS Botoşani, medaliile de până acum câştigate de club depăşind ca număr performanţa de anul anterior.

Sursa> comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *