Un nou suspect în cazul incendierii mai multor autoturisme

Inspectoratul de politie judeteanPoliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani au dispus, luni, extinderea cercetărilor în cauza privind distrugerea prin incendiere, în perioada mai – iunie 2012, a mai multor autoturisme, în municipiul Botoşani, fiind identificat şi depistat un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani, persoană cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la  distrugere.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit că suspectul, în cursul lunii mai 2012, l-a determinat pe un alt cetățean, în prezent, în aceeaşi cauză, în stare de reţinere, să distrugă prin incendiere, cinci autoturisme, proprietate a trei părţi vătămate, toate din municipiul Botoşani.

Marți, poliţiştii au dispus faţă de tânărul de 23 de ani măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului şi identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea faptelor reclamate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *