Cinematograful CineGrand, la un pas de inaugurare

Uvertura Mall BotosaniMult așteptatul cinematograf multiplex din Uvertura Mall s-ar putea deschide la mijlocul lunii iulie.

Surse neoficiale din complexul comercial au anunțat că există toate premisele ca cinematograful să se deschidă luna aceasta, în jurul datei de 15 iulie, problemele legate de montarea scaunelor care au cauzat întârzierea deschiderii fiind rezolvate.

Cinematograful va deține 5 săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 săli cu sistem digital de proiecţie 3D, şi va oferi clienţilor săi un spaţiu amenajat astfel încât să creeze o ambianţă confortabilă şi modernă.

Cinematograful multiplex, care se va deschide la Botoşani, face parte din reţeaua CineGrand, o companie globală de proiecţie cinematografică care şi-a pus deja amprenta în India, China şi Bulgaria şi se angajează să se extindă şi pe alte pieţe în plină ascensiune din Europa de Est, America de Sud şi Africa de Sud. Operatorul de cinematografe multiplex funcţionează pe diverse pieţe globale, sub brandurile “Cine Grand”, “Grand Cinemas” şi “My Cinemas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *