Florin Ţurcanu: M-am hotărât să fac mai multă administraţie decât politică

florin turcanu iunie 1Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, face un pas inapoi in politica. Acesta a declarat luni ca se va ocupa mai mult de administratie decat de politica, acesta fiind dezamagit de unele decizii luate la nivel central chiar de colegii sai din USL. El se arata dezamagit de „stilul oamenilor politici  de a nu-si tine cuvantul”.  Nemultumirea pleaca de la faptul ca judetului Botosani nu i-au fost alocati banii promisi pentru drumurile nationale, iar mai recent nici functia de presedinte al Autioritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nu a fost fost data unui botosanean. Turcanu a declarat ca de politica PNL se va ocupa parlamentarii si vicepresedintii organizatiei PNL Botosani.

Trădare-netrătare, aşa s-a hotărât. Partidul acesta l-am adus la o situatie foarte buna. Am fost dezamagit de-a lungul timpului si nu pot sa comentez. Eu sunt obligat sa fiu cat mai corect cu cetatenii din judetul Botosani, iar in acelasi timp nu trebuie sa critic partidul care m-a sustinut si am ajuns unde sunt. Dar mai departe imi fac mea culpa in interiorul meu, daca am gresit eu undeva sau au gresit altii cu mine. Sunt lucruri pe care numai eu le stiu si trebuie sa ramana in interiorul meu„, a spus Turcanu.

El a precizat ca nu va mai cere nimic la nivel politic.

Deocamdată nu mai cer nimic. Dar eu nu mai vreau să  îmi ceară cineva şi să mă arunc prea tare în apă pentru alte obiective. Voi face mai multă administraţie decât politică. M-a dezamăgit stilul oamenilor politici de a nu-şi ţine cuvântul”, a adaugat Turcanu.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: M-am hotărât să fac mai multă administraţie decât politică

  1. Te vor ajunge din urma mizeriile pe care le-ai facut… oamenii nu tac la nesfarsit iar unele lucruri se schimba…

  2. Absolut necesar o testare efectuata de firme de specialitate pt. verificarea competentei in ambele directii, mai ales administratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *