Viceprimarul Iliuţă: Sunt intervenţii zilnice în asfalt din cauza avariilor

avarie apa primaveriiAvariile la reţeaua de apă, termie sau gaz sunt tot mai multe în municipiu. O recunosc şi oficialii Primăriei Botoşani, care susţin că nu este zi ca deţinătorii de utilităţi să nu intervină în carosabil. Viceprimarul Viorel Iliuţă a declarat că există spargeri în carosabil implicit în zonele reabilitate, iar, de cele mai multe ori, susţine el, ritmul spargerilor depăşeşte cu mult posibilitatea de refacere a constructorului.

Deţinătorii de utilităţi sunt obligaţi să intervină unde sunt avarii, iar intervenţia se face uneori în regim de urgenţă. Ritmul spargerilor, inclusiv din zonele reabilitate, depăşeşte cu mult posibilitatea de refacere a constructorului agreat de Primărie.  La Stadion, în  staţia tramvai, la intersecţia Ion Pillat cu Armeană sunt intervenţii mai dificile. Sunt intervenţii zilnice în asfalt. Nu există  zi să nu avem o asemenea intervenţe, fie că este apă, fie  gaz ori termie”, a spus Iliuţă.

3 thoughts on “Viceprimarul Iliuţă: Sunt intervenţii zilnice în asfalt din cauza avariilor

  1. Nu-i nimic, domnu Iliuta, noi suportam. Doar doar pana la urmatoarele alegeri. Cand decolati de la primarie. Fara aeroport. Definitiv.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu era mai bine daca era lasata in functiune vechea retea de apa? Chiar daca se spagea la fel de des, macar nu mai bagam o gramada de bani in marea reabilitare.

  3. Asa se intimpla cind se proiecteaza totul de oameni neinstruiti. Pai, domnule Iliuta, de ce nu s-au montat conductele de apa sub trotuar, ci drept pe mijlocul cailor de rulare? Pe strazi trebuie sa existe doar canalul de scurgere a apelor reziduale.La noi, ca la nimeni!
    Dar nu se intimpla numai asemenea lucruri. Au fost lucrari de modernizare pe strada Stefan Luchian , tronsonul Biserica Rosett pina la Liceul Eminescu dupa care, la nici 6 luni s-a spart asfaltul pentru niste cabluri sau conducte( santuri transversale). Un covor spart nu se mai comporta la fel si ne vom astepta in viitor la sparturi in asfalt – chiar poate in primavara viitoare.
    Si atunci, ma intreb, pentru ce am cheltuit banii aiurea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *