Peste 100 de cadouri colectate la Uvertura Mall în urma campaniei „Bucurie într-o cutie”

Uvertura Mall BotosaniCentrele de copii din Botosani vor beneficia luni de cele peste 100 de cadouri colectate de Uvertura Mall in timpul campaniei umanitare “Bucurie intr-o cutie”, derulata cu ocazia zilei internationale a copilului. Campania a beneficiat de sustinerea elevilor scolii nr 7 din Botosani, a asociatiei „Hand of Help”, a copiilor de la ziarul Buzz, a clientilor Uvertura Mall si s-a desfasurat in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

„Bucurie intr-o cutie” continua seria de actiuni caritabile deschisa de Paste, cand Uvertura a donat jucarii si alimente Centrului de ingrijire si asistenta Adaseni si Complexului de servicii pentru copilul aflat in dificultate „Sf. Nicolae“ Trusesti.

In perioada 30 Mai – 2 Iunie, la Uvertura Mall s-au desfasurat „Serbarile Copilariei” – o serie de evenimente si actiuni dedicate zilei copilului. Diversitatea momentelor, spatiile special amenajate, supravegherea, bunul gust si atentia la detalii au facut ca peste 30000 de botosaneni sa treaca pragul centrului comercial in aceste zile.

 

Serbarile Copilariei au debutat joi, 30 mai, o data cu  inaugurarea targului de dulciuri si jucarii „Fabrica de Bucurii”. Parinti si copii deopotriva s-au bucurat de oferta diversificata a producatorilor locali Casa Painii, Felema, Candy si Mischa Kids. Vineri, 31 mai, a avut loc parada de moda pentru copii – Mini Diva in cadrul careia 26 de copii au  prezentat tinute pentru cei mici, puse la dispozitie de magazinele partenere Eponge, CCC, Lee Cooper, Louise, Cool Kids Vertigo si salonul Afrodita. La finalul reprezentatiei Carrefour a oferit participantilor diplome, dulciuri si fructe.

Sambata 1 Iunie, Uvertura Mall a dat startul la distractie cu Parada Personajelor – cele mai cunoscute personaje de desene animate au intampinat copiii si i-au implicat in jocuri si concursuri distractive si educative. Distractia a continuat apoi cu Galele Copilariei, eveniment ce a constat in prezentarea unor momente artistice de catre grupuri de copii din Botosani.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *