Funcţionarii din Prefectură, în mijlocul copiilor de 1 iunie

copii la prefecturaRăspunzând provocării făcute de prefectul Costică Macaleţi, angajaţii Instituţiei Prefectului din diverse servicii şi departamente au participat în ultimele zile la o serie de acţiuni menite să apropie copiii de instituţie. Folosind ziua de 1 Iunie ca ocazie potrivită pentru a transmite urări de sărbătoare, funcţionarii publici, fie au invitat elevii în vizită, fie au fost musafirii acestora.

La serviciul de paşapoarte elevii unei clase a III-a de la Şcoala generală nr. 12 au aflat detalii despre activitatea instituţiei, dar au fost puşi şi la „treabă”, fiind, pe rând, şefi ai serviciului. În faţa „problemelor” ce trebuiau soluţionate, unii dintre musafiri s-au arătat aspri cu subalternii, respingând cereri de concediu şi trasând sarcini ferme.

Peste 30 de elevi de le Colegiul „Mihai Eminescu” au vizitat serviciul de permise auto, fiind deosebit de interesaţi de sala în care se susţine proba teoretică. Împreună cu elevi ai şcolii nr. 7, examinatorii viitorilor şoferi au realizat o acţiune pe pietonalul Unirii, oferind jucării în dar altor micuţi sărbătoriţi.

Reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului au fost prezenţi şi în sălile de clasă din Grădiniţa nr. 4, dar şi de la Asociaţia “Special Additions”, oferind dulciuri, purtând discuţii şi asistând la programe artistice. La „Liceul Dimitrie Negreanu”, cu prilejul simpozionului interjudeţean „Biodiversitate şi dezvoltare rurală”, funcţionarii publici veniţi din partea prefectului au oferit diplome şi cărţi, realizând un schimb de idei ce a captat interesul tuturor participanţilor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *