Tânăr de 24 de ani, luat de pe stradă în stop cardio respirator

ambulanta interventieUn tânăr de 24 de ani, din Botoşani, care a suferit luni un stop cardio-respirator în timp ce cobora scările de la bloc, a ajuns la spital în stare foarte gravă. Tânărul se afla pe strada Octav Băncilă, când când a căzut la pământ. Trecătorii au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD, după care a ajuns şi o ambulanţă.

Pacientul intrase în stop cardio-respirator şi l-au scos cei de la SMURD. Am reuşit să-l scoatem din fibrilaţii. Nu se ştie cauza. Unchiul lui spunea că a băut o cafea, a coborât scările şi a căzut„, a declarat medicul Liviu Stan, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Tânărul a fost internat în stare critică pe secţia de terapie intensivă.

One thought on “Tânăr de 24 de ani, luat de pe stradă în stop cardio respirator

  1. Sănătatea românilor este la același standard cu prestațiile oferite, omul de rând care nu-și permite să-și evalueze starea de sănătate în cabinetele private își duce boala pe picioare…modul în care este văzut pacientul, în funcție de cât poate oferi pentru a i se acorda atenție, nu specială ci normală, determină pe mulți să evite sau să nu-și permită vizita la medic, astfel se ajunge la situații extreme ca cea a acestui tânăr de 24 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *