Teatrul Mihai Eminescu încheie stagiunea cu un spectacol de Mihail Sebastian

apetrei traian, director teatrul mihai eminescu BotosaniBotoșănenii sunt așteptați în acest weekend la teatru pentru a viziona cea mai nouă premieră a actorilor botoșăneni. Este vorba despre spectacolul „Steaua fără nume” după Mihail Sebastian, în regia lui Alexandru Vasilachi care va încheia stagiunea estivală.

Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Ioan Crețescu, Cristina Ciofu, Daniela Bucătaru, Marius Rogojinschi, Valentin Popa,. Bogdan Muncaciu, Alexandra Vicol, Cezar Amitroaie, Volin Costin și Dragoș Radu. Spectacolul beneficiază de coregrafia Victoriei Bucun și scenografia lui Mihai Pastramagiu.

„Cred că revenim cu acest spectacol la ideea că nimic nu e nou sub soare. Dacă reușim să ridicăm privirile spectatorilor către stele, am reușit un spectacol bun. Prea suntem cu privirile în pământ și nu le mai ridicăm spre cer”, a declarat regizorul spectacolului Alexandru Vasilachi despre spectacolul care se  montează la Botoșani după 78 de ani de la premiera oficială.

Spectacolul „Steaua fără nume” este, așa cum s-a exprimat directorul Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei (foto) „o comedie în care râzi ca să nu plângi, e la limita între comedie și tragedie”.

Spectacolul va putea fi urmărit sâmbătă și duminică de la ora 18.00 la Teatrul Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *