Elev de la Liceul „Dimitrie Negreanu”, mort în urma unui stop cardio respirator

cosmin podoveiUn elev de la Liceul  „Dimitrie Negreanu”, în vârstă de 17 ani, a murit, sâmbătă seară, în urma unui stop cardio respirator. Băiatului i s-a făcut rău chiar în faţa blocului, iar vecinii au anunţat ambulanţa. Cosmin Podovei a fost adus la spital, însă medicii de la Unitatea de Primire Urgenţă nu au mai avut ce-i face.

Medicii regretă dispariţia adolescentului şi spun că cel mai probabil tânărul a decedat în urma unui anevrism aortic, astfel de cazuri fiind rare.

Medicii au încercat să-l resusciteze timp de oră, fără a fi un răspuns. Din câte au constatat clinic, pacientul suspicionează ca şi cauză de deces probabil un anevrism rupt de aortă. Aşteptăm rezultatul examenului medico-legal. Îmi pare rău că s-a mai pierdut un copil, având în vedere vârsta de 17 ani, şi sperăm să nu mai avem asemenea cazuri. Ne pare rău şi adresăm pe această cale şi condoleanţe familiei”, a spus medicul Petre Rădăuceanu, şef UPU SMURD Botoşani.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate de colegi şi prieteni pe pagina personală de Facebook a acestuia.

Trupul neînsufleţit al tânărului se află depus la Biserica Vovidenia, din spatele Spitalului Judeţean.

10 thoughts on “Elev de la Liceul „Dimitrie Negreanu”, mort în urma unui stop cardio respirator

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sincere condoleante familiei! A fost un baiat de nota 10 . Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

  2. Un tanar frumos, politicos, bine crescut, cu mult bun simt, serios, apreciat de cei din jur. A lasat multa suferinta in urma sa. Condoleante tuturor celor care l-au iubit!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aiba in paza acolo sus printre ingeri caci acolo e locul lui. E trist cand Cel de sus ne „fura” persoanele dragi…dar asta este viata ne da palme si incercari iar noi trebuie sa le induram si sa trecem peste ele. Maine va fi dus pe ultimul drum..este infricosator,trist si dureros…atat de tanar avea o viata lunga in fata…Odihneasca-se in pace acolo sus de unde acum poate ne priveste:((:((:((

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In atentia tinerilor,nu consumati steroizi sau substante anabolizante au urmari grave asupra voastra.Cautati prin munca voastra sa va construiti un corp frumos.

  5. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aibe in grija lui in ziua de azi prea multi tineri nevinovati mor pacat de el ca se vede ca a fost un baiat de nota 10:(((:((:((! Sincere condoleante famili indureratei famili plina de tristete si celor care l-au iubit!:((:((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *