Ada Macovei pune bazele Mişcării Populare la Botoşani

Fostul inspector şcolar general şi vicepreşedintele PDL Botoşani, Ada Macovei, va coordona activitatea Mişcării Populare.

Ea a anunţat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost mandatată de fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, care este, alături de câţiva consilieri ai preşedintelui traian Băsescu, membru fondator al mişcării, să se ocupe de organizarea acestei structuri în judeţ

“Mișcarea Populară care a fost lansată zilele trecute la nivel național își caută și în județul nostru oameni pentru că are niște obiective foarte îndrăznețe. Se referă în primul rând la modernizarea României, la continuarea reformelor în educație, administrație, agricultură, sănătate și pentru acest lucru este nevoie de profesionişti, de oameni care au activat și activează cu succes în aceste domenii”, a spus Macovei.

Ea spune că, atâta timp cât Mişcarea Populară nu este partid politic, nu are niciun motiv să plece din PDL.

Este o fundație care încearcă să aducă oameni care până acum nu au fost implicați în politică. Ştim foarte bine că sunt mulți profesioniști, în diferite domenii, care nu și-au dorit să activeze într-un partid politic”, a adăugat

7 thoughts on “Ada Macovei pune bazele Mişcării Populare la Botoşani

  1. Sincer nu ma asteptam ca la temelia fundatiei (scuzata sa-mi fie exprimarea pleonastica), lansata de mafiotul de talie europeana, ce raspunde la apelativul basescu, sa se aseze aici la Botosani, o femeie! Asta pentru simplul motiv, ca barbatii pareau a fi mai ,,botanisti’ ‘ in relatia cu gasca lui base. Dar …in sfarsit , daca nu este o Elena, o fi o blonda. Una peste alta , aceasta PORCARIE, ce vrea sa se cheme miscarea populara, este cu siguranta o alta gaselnita a mafiotului , care incearca sa puna o blanita de ied, pe spinarea unui lup feroce, versat in tot felul de tertipuri politice . Pe ce mizeaza mafiotul?! Pe faptul ca foarte multi oameni din tara aceasta ,sunt plini de lehamete cand este vorba de politicieni si promisiunile lor. Asa ca javra ce si-a soptit in ,,barba’ ‘? Sa incerc eu o ,,prosteala’ ‘ masiva in aceasta conjunctura favorabila si dupa atragerea unui corp consistent din electorat , prin manevrele la care nimeni nu se pricepe mai bine , sa transform fundatia in partid si sa fiu din nou pe cai mari! Mai ,,bag’ ‘ o gogorita care sigur o sa tina; aceea ca ma retrag urgent ,daca fundatia se trasforma in partid! Asta are valoarea promisiunii de demisie , la acest individ!… Deci , ada macovei; tu poti sa-ti imaginezi ca asezandu-te la fund…atia lui base ,poti gasi in toata Moldova atatia prosti cat iti imaginezi? Ori te mai poti iluziona , ca dupa atata rau cat a facut acest individ , poporului roman, mai are el credibilitate si valoare de luat in seama? Daca asta ti se intampla, inseamna ca ori desconsideri total aceasta natie , ori esti de-a dreptul naiva !!!(ca sa ma exprim totusi elegant) .Eu iti doresc , ceea ce se intrevede de pe acum; esec total !

  2. Inmormintarea maestrului borir Primul director al Teatrului Mihai Eminescu din Botosani de dupa 1989, actorul Boris Perevoznic, a fost inmormintat simbata la orele 15,00 in cimitirul Pacea din Botosani.Maestrului i-au fost aproape pe ultimul drum fiica, fosta sotie, prieteni, cunoscuti, publicul.El a murit in noaptea de marti spre miercuri la Spitalul Judetean Mavromati din Botosani la virsta de 77 de ani. Actorul s-a nascut in Basarabia.

  3. TEROAREA PORTOCALIE RENASTE ? E MOARTA DIN START AU INCERCAT MOARTE CIVICA , ALBUL DIN CAMPANIE MURDAR MANELIST , VERDELE LU REPARATORU DE RADIATOARE DE LA MATERNITATE . VOR CU ORICE PRET SA AJUNGA LA PUTERE PRIN DIVERSE ARTIFICII . botosanenii e multi dar nu mai e usor de manipulat1 VIN SA PEOPUNA DIN NOU SPOLIERE POPULATIEI PENSII TAIATE , SALARII TAIATE , BANII PERSOANELOR CU DIZABILITATRI ! DAR CU INDIVIZI GEN GEO COTOGARLA GEN ….ADA … LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI CU VOI ! ADA ARE PROIECTE DE 4,7 MILIARDE A FACUT AVERE DIN RAHATURI DE PROIECTE PE LA COTUSCA ,RADAUTI…Şefa Inspectoratului Şcolar câştigă 470.000 de lei, fonduri UE, din contracte de colaborare cu instituţia pe care o conduce. Participarea ca manager de proiect sau coordonator de echipă îi aduce, în medie, 13.000 de lei lunar, timp de trei ani.

  4. Câmpanu o trimite pe Ada acasă la Buhăianu, acesta îl face frustrat pe senator DEPUTATU BUHAI SI AMANTA ADA MACURVEI….2 DOCTORI…jos dama de consumatie
    Pleaca curvistina care a facut numai ILEGALITATI: s-a titularizat fara drept, a obtinut gradatie fara sa merite, a luat spagi, a umilit cadre competente, a pus in functii niste nulitati.Ia-ti si nulitatile cu tine si valea, gunoaie alev societatii.Vei mai avea curaj cocoto sa mai scoti ochii in lume?Vei fi scuipata pe strada.Mars scarba, la gunoi cu tine.Asta pana vei ajunge dupa gratii, acolo unde ti-e locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *