Vezi cea mai frumoasă elevă din 2013. Galerie foto

Andreea Mantaluta- Colegiu Economic Octav Onicescu- Miss Preuniversitaria 2013
Andreea Mantaluta- Colegiu Economic Octav Onicescu- Miss Preuniversitaria 2013

Titlul de Miss Preuniversitaria 2013 pleacă la Colegiul Economic „Octav Onicescu”. Juriul a decis, joi seară, că cea mai frumoasă elevă concurentă este Andreea Măntăluţă, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „Octav Onicescu”.

Titlul de “Miss Popularitate” a fost adjudecat de Iuliana Rusu, din clasa a XII-a F., elevă la Colegiul Naţional “A.T. Laurian”.

Opt liceence s-au întrecut, joi seară, în finala concursului de frumuseţe Miss Preuniversitaria 2013.

Este vorba de Irina Stoleru de la Colegiul Mihai Eminescu,  Alexandra Pintilii de la Liceul Tehnologic Dimitrie Negreanu,  Rebeca Sauciuc de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Andreea Daniela Constantin de la Colegiul Gheorghe Asachi, Andreea Măntăluţă de la Colegiul Octav Onicescu, Ana Maria Bodrîngă de la Liceul Teoretic Grigore Antipa, Iuliana Rusu de la Colegiul Naţional AT Laurian, şi Ionela Satcău de la Liceul Tehnologic Elie Radu.

Concursul Miss Preuniversitaria a fost organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar.

7 thoughts on “Vezi cea mai frumoasă elevă din 2013. Galerie foto

  1. nu este corect!!! miss popularitate a fost furat, clar!!! nu este meritat titlul si detinatoarea stie asta. sa-i fie rusine!!!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Ghetele Kangoo Jumps ti le-a adus iubitul tau de la amanta Lugojeanca Mihaela Adam care e instructor Kangoo? Pardon, nu amanta, a doua iubita sau cum sa-i spunem? sau tu esti a doua? Descurcareata fata..bine ca-ti merge.

      1. In comentariile de mai sus, eu nu pot vedea decat frustrare. Aveti ceva de castigat din asta? Va ridicati in ochii lumii postand astfel de comentarii rautacioase? NU!!! Din contra. Sa presupunem , prin absurd, ca Iuliana ar fi castigat in modul in care vrei tu sa para, de ce ajungi sa faci comentarii vis-a-vis de prietenul ei? Ridic doua degetele si raspund tot eu: pentru ca, probabil, ti-ai dori cu orice pret sa-i desparti sau sa le faci rau. De ce? Iarasi raspund: Pentru ca esti o frustrata, care nu vei atinge niciodata calitatile lor si singura solutie care a ramas in mintea ta bolnava este aceasta prin care incerci sa arunci comentarii rautacioase, dar nu realizezi ca de fapt toate acestea te caracterizeaza pe tine. Au fost frumoase toate fetele insa, daca Iuliana nu ar fi stralucit, daca ar fi fost inferioara celorlalte, sunt sigura ca nu ai fi comentat. Comentezi de oftica, nu ai altceva ce sa faci pentru ca fata te depaseste cu mult si atunci, de disperare, arunci cu tampenii. Te compatimesc pentru gradul avansat de prostie pe care-l detii. A’propos, vezi? daca tu esti la extrema opusa Iulianei, nu se ia nimeni de tine, nu incearca nimeni sa te ponegreasca. De ce? pentru ca nimeni nu-si doreste sa fie ca tine. ESTI JALNICA!!!!!!!!!!!! ADJUDECAT!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    merita acest titlu Rebeca Sauciuc….cu Irina a fost nebunie in sala..se vede ca este un liceu unit Mihai Eminescu…

  3. de ce merita una sau alta??? in functie de cat de tare urlau sustinatorii??? nu stiu daca la olimpiade scolare va strofocati atat!! vai de capul generatiei astea!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bravo Andreea! Cea mai FRUMOASA si te-ai prezentat cel mai bine!
    Nu asculta toate vorbele invidia e mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *