Fără permis şi băut, un tânăr s-a urcat la volan

politie rutiera etilotestDoi tineri au fost prinşi băuţi la volan în acest sfârşit de săptămână. Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 03:15, poliţiştii rutieri  au oprit pentru control pe strada  Gheorghe Filipescu  din municipiul Botosani un  autoturism al cărui conducător auto nu avea asupra sa permisul de conducere.

 În urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit că acesta se numeşte Cristian M., de 20 ani, din municipiul Botoșani şi nu posedă permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, i s-a stabilit o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat pentru  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie,  urmând a se propune soluție procedurală.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.50, poliţiştii au oprit pentru control pe strada Ion Pillat din municipiul Botoşani, un  autoturism condus de Marius S., de 29 ani, din  Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul în urma testarii a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Mavromati Botosani, unde cadrele medicale i-au recoltat doua probe de sânge.

Şoferul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentratie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge , urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *